Home Esdeveniments Visita el VHIR i la UCI de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron!
UCI

Visita el VHIR i la UCI de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron!

El Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) és una institució del sector públic que promou i desenvolupa la investigació, la innovació i la docència biosanitària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des de la seva creació, el 1994, el VHIR treballa per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món.

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron atén 1.200 pacients crítics de màxima complexitat cada any. Addicionalment, el servei dona suport a altres persones en estat greu que no es troben a l’UCI, però que requereixen la valoració d’especialistes en medicina intensiva. El Servei de Medicina Intensiva lidera programes transversals de l’hospital com: Codi Sèpsia, atenció a l’Aturada Cardiorespiratòria i el programa d’ECMO i col·labora molt activament en el Programa de donació i trasplantament d’òrgans.

Et convidem a visitar aquests centres per descobrir els aspectes més innovadors de la mà dels seus i les seves professionals.

Sold out!

Date

16/11/2021
Expired!

Time

3:15 pm - 5:00 pm

Etiquetes

Itinerari

Localització

Vestíbul de l'Institut de Recerca (VHIR) - Edifici Mediterrània
Passeig de la Vall d'Hebron, 119, 08035 Barcelona
Category
QR Code